top of page

Adri Groenendijk geplaatst op Sep 19, 2017 6:13 PM

Beste Caroline, onwijs bedankt dat je mij zo snel op professionele wijze zo goed hebt kunnen behandelen. Chapeau! Aan te raden om bij klachten langs te gaan.

Peggy van der ent geplaatst op May 13, 2015 6:45 PM

Zooooo blij ben ik met Carolien altijd heb ik apparte blessures waar ik echt geen raad mee weet .mijn laaste blessure was appart lage rugpijn trekkende naar mijn linker bil chiropracticus geweest niks te vinden .dan maar de dokter verkrampte rug spieren was het antwoord wat heb ik er allemaal aan helemaal niks ik wil het opgelost hebben .ik wil sporten geen gezeur.dan komt ik Lien tegen ze zegt Peggy ik kan er wel wat mee oke zei en daar lag ik dan op de tafel bij Carolien .even op de tanden bijten zei ze maar oplossen gaan we zeker doen !!!!!en tot mijn vreugde yeahhhhhh vanochtend weer zonder pijn kunnen sporten !!!!dus Carolien wat moeten wij Zonder jou gouden handen !!!!!!!!!thanks voor alles

Anita Groenewold geplaatst op Apr 24, 2015 1:41 PM

Ruim 2 jaar geleden kwam ik bij Caroline vanwege lage rugpijn klachten. De pijn was al zo heftig dat ik regelmatig paracetamol moest slikken. Een ontspannende massage ?? Nee dat was het niet!! Af en toe moet je met de kiezen op elkaar. Maar....... Ik ben echt van alle klachten af. Eens in de 6a7 weken een herhaling en het gaat nog steeds helemaal goed. Ondertussen heeft ze me ook van een tenniselleboog en een probleem met mijn knie en nek afgeholpen. Ik stuur iedereen die klachten en/ of pijn heeft naar Caroline toe.

Ad geplaatst op Apr 11, 2015 2:38 PM

Caroline is absoluut een topper. Of het nu om een ontspannings- of een sportmassage gaat ... she works wonders! Maar ook als je specifieke klachten hebt, zoals lage rugpijn, weet ze heel doeltreffend de juiste technieken in te zetten. Vaak met verbluffend en blijvend resultaat. Kortom, een aanrader.

Arwin geplaatst op Mar 23, 2015 8:24 PM

deze massagepraktijk is een aanrader. Je kunt hier terecht voor div. soorten massages, of het nu gaat om een ontspanning-sport-triggerpoint massage of dorn therapie Caroline heeft het allemaal in haar vingers.

Ron geplaatst op Mar 13, 2015 2:48 AM

Bij Massage Praktijk Westeind na een uitstekende diagnose via onder andere professionele trigger point behandelingen met succes geholpen aan chronische achillespeesklachten. Zeer aan te bevelen voor het behandelen van een scala aan sportblessures.

Jeroen geplaatst op Mar 13, 2015 2:30 AM

Nu al 3 jaar geen rugklachten meer, dankzij de sportmassage welke ik regelmatig mag ondergaan! Ook blij dat je snel terecht kan als je spier en of peesklachten hebt! Top

Chantal van Meer geplaatst op Mar 13, 2015 1:10 AM

Ik ben erg blij dat ik zo nu en dan naar Caroline kan voor een massage. Caroline is een fantastische masseur. Ze masseert niet alleen erg lekker, ze is ook zeer kundig! Ze heeft bij mij al een aantal lastige blessures verholpen. Haar advies klopt tot nu toe altijd! Ze behandelt naar eigen inzicht, zo nodig in combinatie met een Triggerpoint behandeling voor extra doorbloeding. Lekker is anders, maar het is zeker zeer effectief!

Je naam:

Je e-mailadres :*

Voer reactie in:

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

bottom of page